Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Kultur

Kim Kardashian talar ut om miljonrånet i ”Keeping up with the Kardashians”

Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: Andy Kropa

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” pratar Kim Kardashian, för första gången, om det rån hon utsattes för i Paris i oktober.

I oktober förra året rånades realitystjärnan Kim Kardashian på sitt hotellrum i Paris. Rånarna kom över smycken värda över hundra miljoner kronor. Efter rånet försvann Kardashian från sociala medier under en lång tid, men kom så småningom tillbaka.

Läs mer: Kim Kardashian utsatt för miljonrån

I det senaste avsnittet av realityserien ”Keeping up with the Kardashians”, som sändes under söndagkvällen, berättar Kim Kardashian för första gången om sin upplevelse av rånet.

”En man tejpade mitt ansikte och min mun för att jag inte skulle skrika, och sedan tog han tag i mina ben. Jag hade inga kläder på mig under min morgonrock. (...) Jag tänkte: ’Nu händer det, nu kommer de att våldta mig’. Jag stålsatte mig, men det gjorde de inte”, berättar hon i tv-programmet.

Läs mer: 16 gripna för rånet mot Kim Kardashian

Kim Kardashian säger också i ”Keeping up” att hon bad för att hennes syster, Kourtney Kardashian, skulle få ”ett normalt liv” efter att ha sett Kims döda kropp på sängen. Ingen kom dock till fysisk skada vid rånet.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.