Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Musik

One Direction: Trump kastade ut oss från hotell

Liam Payne, längst till vänster, bredvid Louis Tomlinson, Niall Horan och Harry Styles i gruppen One Direction.
Liam Payne, längst till vänster, bredvid Louis Tomlinson, Niall Horan och Harry Styles i gruppen One Direction. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Inte ens pojkband går säkra när Donald Trump, numera USA:s president, får ett av sina berömda utbrott. Enligt Liam Payne från One Direction blev gruppen en gång utkörd från ett av Trumps hotell i New York sedan de inte velat träffa en av fastighetspampens döttrar.

– Han ringde upp vår manager och vi låg och sov. 'Väck dem då', sade Trump, berättar Liam Payne i en intervju med Rollacoaster.

Det är oklart vem av döttrarna – Ivanka eller Tiffany – som förfrågan gällde, men efter att bandet tackat nej till ett möte förklarade Donald Trump att de inte längre var välkomna på hans hotell.

– Så vi var tvungna att åka därifrån.

Bandet fick heller inte lämna byggnaden i smyg via det underjordiska garaget, utan hänvisades till huvudentrén.

– Och vi kan egentligen inte gå ut i New York, staden är hänsynslös mot oss, säger Payne.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.