Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Kultur

”The daily show” gör Trumpparodi av BBC-pappan

01:07. Professor Robert Kellys skypeintervju med BBC avbröts av barnen - och blev viral succé. Hör familjen om klippet som sprids över världen.

”The daily show” har gjort sin egen version av den virala videon där en pappa blir störd av sina barn under pågående livesändning. Pratshowen klistrade välkända ansikten ur Trumpadministrationen över ansiktena i videon.

I slutet av förra veckan exploderade ett klipp från BBC News över internet, där en journalist som försöker redogöra för situationen i Sydkorea blir störd av sina barns, och senare sin frus, dramatiska intåg i rummet.

Journalisten, Robert Kelly, har i efterhand kommenterat saken i Wall Street Journal.

– Min fru gjorde ett väldigt bra jobb med att ordna upp en oväntad situation. Om man tittar på klippet kan man se att jag försöker undertrycka mitt skratt. De är små barn och det är bara så det är, sade Robert Kelly i intervjun.


Under tisdagen släppte den amerikanska pratshowen ”The daily show” sin egen version av videon, där de verkliga ansiktena ersatts av ansikten på människor i den amerikanska presidentadministrationen – Sean Spicer, Donald Trump, Ben Carson och Kellyanne Conway.

”Föräldraskap är svårt”, skrev pratshowen på Twitter.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.