Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Fyra kvar på sjukhus efter Stockholmsdådet

Foto: Alexander Mahmoud

Fyra personer vårdas fortfarande på sjukhus efter lastbilsattentatet på Drottninggatan i centrala Stockholm den 7 april.

– Fyra personer är kvar på sjukhus varav en på intensivvårdsavdelning, säger Rasmus Sandsten, presskontakt på Stockholms läns landsting.

Det krisstöd som Stockholms kommun och landstinget erbjuder efter dådet har hållit öppet under hela den gångna påskhelgen.

– Även om besöken och samtalen glesnat är det fortfarande människor som behöver stöd.

Kristelefonen och krisstödcentrumet kommer att ha öppet även resten av den här veckan. Därefter ska en bedömning av det fortsatta behovet göras.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.